RIS Rubber

Als gepassioneerde ontwerper weet ik hoe belangrijk visuele communicatie is om merken te versterken en belangrijke boodschappen over te brengen. Dus ik heb mijn creatieve skills gebruikt om te gekke posters te ontwerpen die helemaal passen bij de stijl van RIS Rubber.

Ook heb ik me gericht op het maken van stickers speciaal voor de PBM-emmers van RIS Rubber. Deze stickers zijn niet alleen super handig, maar geven ook een kans om het merk van RIS Rubber te laten shinen en belangrijke info te delen.

Het was inspirerent om met RIS Rubber te werken, omdat ze streven naar kwaliteit en vakmanschap. Mijn doel is altijd geweest om mijn klanten positief te verrassen, en ik ben supertrots dat ik dat ook voor RIS Rubber heb kunnen doen.

Mockup poster: GraphicBurger

Mockup emmer: Freepik


Motivational Artwork

Vanaf februari (2021) vind je mijn werk op Kuotes.nl! Samen met de andere ontwerpers die voor Kuotes werken, maken we motiverende kunstwerken! Ik focus met mijn werk op typografie en gebruik wat speelse kleuren.

Foto’s: kuotes.nl


Mister Oak

Voor een webshop heb ik een volledige visuele identiteit ontwikkeld. Het proces begon met het ontwerpen van een uniek en herkenbaar logo dat de essentie van de webshop weerspiegelt. Daarna heb ik met oog voor detail een bijpassend visitekaartje gecreëerd, zodat het merk ook offline een blijvende indruk achterlaat.

Naast het logo en het visitekaartje heb ik ook aandacht besteed aan het ontwerpen van productkaartjes die worden geleverd bij de bestelde sokken.

Om de webshop van Mister Oak nog levendiger te maken, heb ik me ook toegelegd op het fotograferen van de producten in verschillende seizoenen. De productfoto’s zijn ontworpen om niet alleen de kenmerken van de producten te benadrukken, maar ook de veelzijdigheid ervan te tonen in verschillende atmosferen. Deze foto’s dragen bij aan een boeiende en seizoensgebonden online winkelervaring voor de klanten.


Dudok van Heel

Met trots deel ik mijn betrokkenheid bij het creëren van posters en programmaboekjes voor Dudok van Heel, de studenten- en cadettenroeivereniging uit Breda. Het ontwerpproces begon met het vastleggen van de unieke identiteit en energie van de vereniging, en deze vertalen naar visueel aantrekkelijke materialen.

De posters zijn ontworpen als krachtige visuele statements, waarbij de essentie van Dudok van Heel tot leven komt. Elk element, van kleurenpalet tot typografie, is zorgvuldig gekozen om de boodschap over te brengen en de aandacht te trekken van de doelgroep.

Daarnaast heb ik me toegewijd aan het ontwikkelen van programmaboekjes die niet alleen informatief zijn, maar ook een artistieke flair hebben die aansluit bij de dynamiek van de roeivereniging. Deze boekjes dienen als onmisbare gidsen tijdens evenementen en dragen bij aan de algehele beleving van de activiteiten georganiseerd door Dudok van Heel.

Het is een waar genoegen geweest om mijn creatieve bijdrage te leveren aan een vereniging die zich inzet voor sport, gemeenschap en enthousiasme. Ik hoop dat de posters en programmaboekjes bijdragen aan het succes en de positieve uitstraling van Dudok van Heel.

Mockup: rawpixel.com/freepik


Luxor Theater Rotterdam

Tijdens mijn stageperiode bij Luxor Theater Rotterdam, als onderdeel van mijn opleiding Mediavormgeving Grafisch, heb ik de kans gekregen om mijn vaardigheden als vormgever verder te ontwikkelen en toe te passen in een professionele omgeving. Als de enige vormgever binnen het team, was ik verantwoordelijk voor een breed scala aan online en offline creatieve uitingen.

Ik heb met enthousiasme en toewijding gewerkt aan het ontwerpen van diverse visuele elementen, variërend van digitale content voor de online platforms van het theater tot gedrukte materialen zoals posters en brochures. Mijn rol omvatte het vastleggen van de unieke sfeer en identiteit van het Luxor Theater in mijn ontwerpen, met als doel het publiek aan te spreken en te inspireren.

De veelzijdigheid van mijn taken bood me de mogelijkheid om mijn creatieve grenzen te verkennen en mijn portfolio uit te breiden met een diverse reeks projecten. Het werken binnen Luxor Theater Rotterdam heeft mijn inzicht in het grafisch ontwerpvak verbreed en heeft me waardevolle ervaring geboden in het omgaan met de dynamiek van een culturele en entertainmentomgeving. De stageperiode bij Luxor Theater Rotterdam was niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een inspirerende fase in mijn professionele ontwikkeling als mediavormgever.

Foto’s; Instagram Luxor Theater Rotterdam, Mockup: rawpixel.com/freepik


Stedelijk Museum Breda

Tijdens mijn laatste jaar op de opleiding Grafisch | Ruimtelijk Ontwerp heb ik de kans gekregen om stage te lopen bij het Stedelijk Museum Breda. Gedurende deze periode heb ik waardevolle ervaring opgedaan in het creëren van diverse media-uitingen, zowel offline als online. Mijn taken omvatten het ontwikkelen van grafisch materiaal, zoals posters en brochures, evenals het bijdragen aan de digitale aanwezigheid van het museum door middel van online content creatie. Deze stage heeft mijn vaardigheden verder ontwikkeld en mijn passie voor grafisch ontwerp versterkt. Het was een inspirerende en leerzame ervaring die mijn toewijding aan het vakgebied heeft verdiept.

Mockup: Designed by Freepik.com